Μερίδες
φαγητού
2

Βαθμός
δυσκολίας
1

Χρόνος
εκτέλεσης
10′

Χρόνος
ψησίματος
5-6′

Συστατικά

2 μεσαίες τορτίγες ολικής

½ αβοκάντο πολτοποιημένο

½ κουταλάκι γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

1 ντομάτα ψιλοκομμένη σε κύβους

1 κουτάλι σούπας σάλτσα tobaco

½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί gouda με χαμηλά λιπαρά

 

 

Μέθοδος εκτέλεσης

  1. Αλείφουμε την επιφάνεια της 1ης τορτίγιας με το αβοκάντο και προσθέτουμε πιπέρι.
  2. Τοποθετούμε τη ψιλοκομμένη ντομάτα, την σάλτσα και το τυρί και βάζουμε από πάνω την 2η τορτίγια.
  3. Ψήνουμε την τορτίγια σε αντικολλητικό τηγάνι για 2-3 λεπτά και από τις 2 πλευρές μέχρι να λιώσει το τυρί.
  4. Κόβουμε την Quesadilla σε τριγωνάκια και το σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.

Διατροφική αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 295

Λιπαρά: 10,3γρ

Κορεσμένο Λίπος: 5γρ

Υδατάνθρακες : 21,4γρ

Σάκχαρα: 1,9γρ

Φυτικές ίνες: 3,1γρ

Πρωτεΐνη : 9,1γρ

Μερίδες
φαγητού
2

Βαθμός
δυσκολίας
1

Χρόνος
εκτέλεσης
10′

Χρόνος
ψησίματος
5-6′

Συστατικά

2 μεσαίες τορτίγες ολικής

½ αβοκάντο πολτοποιημένο

½ κουταλάκι γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

1 ντομάτα ψιλοκομμένη σε κύβους

1 κουτάλι σούπας σάλτσα tobaco

½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί gouda με χαμηλά λιπαρά

 

 

Μέθοδος εκτέλεσης

  1. Αλείφουμε την επιφάνεια της 1ης τορτίγιας με το αβοκάντο και προσθέτουμε πιπέρι.
  2. Τοποθετούμε τη ψιλοκομμένη ντομάτα, την σάλτσα και το τυρί και βάζουμε από πάνω την 2η τορτίγια.
  3. Ψήνουμε την τορτίγια σε αντικολλητικό τηγάνι για 2-3 λεπτά και από τις 2 πλευρές μέχρι να λιώσει το τυρί.
  4. Κόβουμε την Quesadilla σε τριγωνάκια και το σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.

Διατροφική αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 295

Λιπαρά: 10,3γρ

Κορεσμένο Λίπος: 5γρ

Υδατάνθρακες : 21,4γρ

Σάκχαρα: 1,9γρ

Φυτικές ίνες: 3,1γρ

Πρωτεΐνη : 9,1γρ