Μερίδες
φαγητού
12

Βαθμός
δυσκολίας
1

Χρόνος
εκτέλεσης
5′

Χρόνος
ψησίματος
30′

Συστατικά

135 γρ αλεύρι

2 αυγά

100γρ γιαούρτι, ελαφρύ

50ml γάλα αμυγδάλου ή αγελαδινό ελαφρύ

30γρ γραβιέρα τριμμένη

40γρ μανούρι

2 κ.γ. πάστα ελιάς

1 κ.γ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

Αφράτα γεμιστά ψωμάκια με μανούρι, ελιά και γραβιέρα

Μέθοδος εκτέλεσης

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το μανούρι, σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Λαδώνουμε μια θήκη για 12 μάφιν και τοποθετούμε ένα μέρος του μίγματος στις θήκες, μέχρι το ήμισυ αυτών.
  3. Προσθέτουμε το μανούρι σε μικρά κομμάτια από πάνω και σκεπάζουμε τις θήκες με το υπόλοιπο μείγμα.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου για 25-30 λεπτά.

Διατροφική αξία ανά μερίδα (ψωμάκι)

Θερμίδες : 92

Υδατάνθρακες: 8,9 γρ

Σάκχαρα: 0,4 γρ

Φυτικές ίνες: 0,1 γρ

Λιπαρά: 4,5 γρ

Κορεσμένο λίπος: 1,3 γρ

Πρωτεΐνη: 4,3 γρ

Αφράτα γεμιστά ψωμάκια με μανούρι, ελιά και γραβιέρα

Σχόλιο διαιτολόγου

Παρόμοιες Συνταγές

Μερίδες
φαγητού
12

Βαθμός
δυσκολίας
1

Χρόνος
εκτέλεσης
5′

Χρόνος
ψησίματος
30′

Συστατικά

135 γρ αλεύρι

2 αυγά

100γρ γιαούρτι, ελαφρύ

50ml γάλα αμυγδάλου ή αγελαδινό ελαφρύ

30γρ γραβιέρα τριμμένη

40γρ μανούρι

2 κ.γ. πάστα ελιάς

1 κ.γ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

Αφράτα γεμιστά ψωμάκια με μανούρι, ελιά και γραβιέρα

Μέθοδος εκτέλεσης

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το μανούρι, σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Λαδώνουμε μια θήκη για 12 μάφιν και τοποθετούμε ένα μέρος του μίγματος στις θήκες, μέχρι το ήμισυ αυτών.
  3. Προσθέτουμε το μανούρι σε μικρά κομμάτια από πάνω και σκεπάζουμε τις θήκες με το υπόλοιπο μείγμα.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου για 25-30 λεπτά.

Διατροφική αξία ανά μερίδα (ψωμάκι)

Θερμίδες : 92

Υδατάνθρακες: 8,9 γρ

Σάκχαρα: 0,4 γρ

Φυτικές ίνες: 0,1 γρ

Λιπαρά: 4,5 γρ

Κορεσμένο λίπος: 1,3 γρ

Πρωτεΐνη: 4,3 γρ

Αφράτα γεμιστά ψωμάκια με μανούρι, ελιά και γραβιέρα

Σχόλιο διαιτολόγου

Παρόμοιες Συνταγές